De Philips Avance HR1946/70 slowjuicer review

Beoordeling: (5/5)

De Philips Avance HR1946/70 slowjuicer: Een luxe slowjuicer voor heerlijke verse sapjes

Als je van sapjes en smoothies houdt, mag een slowjuicer niet ontbreken bij jou in de keuken. Met de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer kun je de allerlekkerste drankjes maken van vers fruit, verse groenten en andere ingrediënten. Doordat de slowjuicer alles op zeer traag perst, blijven alle gezonde stoffen behouden en komen deze gewoon in je sap terecht. Wat je ook in de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer gooit, deze kan alles zeer goed omzetten tot een heerlijk sapje. Deze slowjuicer is voorzien van MicroMasticating technologie speciaal ontwikkelt door Philips om alle vitamines en mineralen die uit de ingrediënten gehaald worden te behouden. Het handige is ook nog dat de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer heel makkelijk te reinigen is. Alle losse delen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser als je klaar bent.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Gewicht 5.42 kg
Afmetingen 43.7 x 39.3 x 15.2 cm (l x b x h)
Lengte snoer 1 m
Sap-reservoir Ja
Pulpbak capaciteit 1 liter
Type bediening knoppen
Vaatwasser-veilig Ja

Wat vinden we goed aan de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer

Philips Avance HR1946/70 - Slowjuicer - Zwart

Met 1 druk op de knop maak je met de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer heerlijke verse sappen die boordevol vitamines en mineralen zitten. 
 
Doordat de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer een speciaal systeem heeft, blijven alle mineralen en vitamines behouden en komen deze in je sap terecht in plaats van de pulp. 
 
Je hoeft minder te snijden aangezien de vultrechter van de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer mooi groot is. Er passen hierdoor grotere stukken groenten en fruit in en scheelt dit weer tijd met snijden. 
 
De handige druppelstop zorgt dat het aanrecht schoon blijft ook als er niets meer onder de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer staat. 
 
De Philips Avance HR1946/70 slowjuicer is heel makkelijk in en uit elkaar te zetten. Het ontwerp is zo gemaakt dat alles zich vanzelf wijst en je keer op keer weer snel de machine in elkaar kunt zetten en uit elkaar kunt halen. 
 
Alle losse onderdelen van de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer kunnen gewoon in de vaatwasser. Hierdoor kun je heel makkelijk en snel de machine weer schoon wegzetten. 
 
In plaats van een zeef heeft de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer een filter. Hier stroomt het sap gewoon doorheen en alle ongewenste delen blijven gewoon achter in de filter. 
 
Onder de machine zit een antislip bodem. Hierdoor blijft de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer op de plek staan wanneer je een sapje aan het maken bent.  
 
Je krijgt er een handig receptenboek bij. Zo kun je optimaal gebruikmaken van de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer. 
 
Het mooie en simpele ontwerp, maakt dat de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer niet misstaat in welke keuken dan ook.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Philips Avance HR1946/70 - Slowjuicer - Zwart
De snelheid van de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer is niet te veranderen. Zo kun je deze dus enkel maar op 1 snelheid laten werken. Hierdoor kunnen bepaalde ingrediënten wat langer duren voordat deze geperst zijn.   
 
Bij de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer wordt geen schuimscheider geleverd. Hierdoor heb je altijd een laagje schuim op je verse sap.
 
Na gebruik gaat de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer niet automatisch zelf uit. Je moet deze echt zelf uitzetten.
 
Voor de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer betaal je €233,- en dat is behoorlijk aan de prijs. Het is wel een goede kwaliteit slowjuicer en gemaakt door een goed merk, maar je moet er wel dieper voor in je buidel tasten.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Zeer eenvoudige bediening
 • Fijne slowjuicer voor gezonde drankjes
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Minder snijden dankzij grote vultrechter
 • Losse onderdelen zijn vaatwasserbestendig
 • Makkelijk in en uit elkaar te zetten
 • Druppelstop voorkomt rotzooi
 • Filter in plaats van zeef
 • Handig receptenboekje
 • Anti-slip bodem
Nadelen
 • Slechts 1 snelheid
 • Geen schuimscheider
 • Slowjuicer schakelt niet automatisch uit
 • Dure slowjuicer

Advies voor kopers

Voor de lekkerste gezonde sapjes, is een slowjuicer een heel goed apparaat. Voor je zo’n slowjuicer aanschaft, moet je bekijken wat er in je keuken past en of deze ook qua prijs binnen je budget valt. Als je naar de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer kijkt, is dit een wat grotere machine, maar is deze nog verrassend compact en past deze wel in de meeste keukens. Bekijk dus alle specificaties van de slowjuicer die je wilt gaan kopen, zodat je zeker bent dat deze bij je voorkeuren aansluit en daarnaast ook past in je keuken.

Conclusie

Philips Avance HR1946/70 - Slowjuicer - Zwart

Met de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer kun je verse en gezonde fruit- en groentesapjes maken en zo alle nodige vitamines en mineralen binnenkrijgen. Vaak werkt dit ook heel goed met kinderen die bepaalde groenten niet willen eten. Door een lekkere mix met fruit te maken, proeft je kleine de groenten niet eens meer. Door de Philips Avance HR1946/70 slowjuicer te gebruiken, wordt je fruit- of groentesapje goed gemixt en blijft er in het filter alle delen achter die je niet in je glas sap wilt hebben. Met €233,- is dit wel een duurdere machine, maar daar krijg je dan ook wel wat voor terug.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Philips Avance HR1946/70 - Slowjuicer - Zwart

© 2023 Beste Slowjuicer, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten