De Taylor Swoden Slow Joy 900060 review

Beoordeling: (4/5)

De Taylor Swoden Slow Joy 900060: Lekkere gezonde sapjes maken voor een leuke prijs

Wanneer je graag gezond wilt eten, kunnen groenten en fruitsappen je helpen bij een gezonde levensstijl. Het fijne aan zo’n sap is dat alle vitaminen behouden worden. Dit is dan wel als je een goede slowjuicer hebt. De Taylor Swoden Slow Joy 900060 is zo’n goede slowjuicer die ervoor zorgt dat alle broodnodige vitaminen en mineralen in je sap terecht komen in plaats van bij het afval. Doordat het fruit en de groenten zeer langzaam geperst worden, zorgt de Taylor Swoden Slow Joy 900060 slowjuicer ervoor dat je de meest gezonde fruit- en groentesappen kunt maken. Daarnaast zorgt deze manier van persen er ook voor dat er rond de 80% meer sap uit het fruit en de groenten gehaald wordt in vergelijking met een normale sapperser.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Gewicht 5.8 kg
Afmetingen 23 x 18 x 39 cm
Lengte snoer 1.2 m
Sap-reservoir Nee
Pulpbak capaciteit 1 liter
Type bediening Knoppen
Vaatwasser-veilig Ja

De Taylor Swoden Slow Joy 900060 in één oogopslag

Taylor Swoden Slow Joy 30LHW - Slowjuicer - ijs maken- Zwart/Wit

Het merk Taylor Swoden biedt hoogwaardige keukenapparaten die van goede kwaliteit materialen gemaakt zijn en jouw levensstijl ondersteunen. De Taylor Swoden Slow Joy 900060 is gemaakt om je te ondersteunen bij een gezonde levensstijl. De slowjuicer zorgt dat alle vitamines en mineralen in je fruit- en groentesappen bewaard blijven en je daarnaast ook nog 80% meer sap tot je beschikking hebt. Het bedienen van deze Taylor Swoden Slow Joy 900060 gaat zeer eenvoudig met de aan en uit knop. De snelheid van de slowjuicer is verder niet in te stellen en je hoeft enkel 1 druk op de knop te doen om een heerlijke fruitsapje of groentensapje te maken.

Wat vinden we goed aan de Taylor Swoden Slow Joy 900060

Taylor Swoden Slow Joy 30LHW - Slowjuicer - ijs maken- Zwart/Wit

De bediening van de Taylor Swoden Slow Joy 900060 is zeer eenvoudig. Het is een kwestie van 1 druk op de knop. 
 
De slowjuicer zorgt dat alle gezonde stoffen in je sap terecht komen en daarnaast zorgt de Taylor Swoden Slow Joy 900060 ervoor dan je bijna 80% meer aan sap uit het fruit en de groenten kunt halen. 
 
Het is mogelijk om ook milkshakes en ijs met de Taylor Swoden Slow Joy 900060 te maken. Hiervoor heb je een speciale filter nodig. 
 
Je krijgt 2 verschillende opzetstukken bij de Taylor Swoden Slow Joy 900060. De ene is voor grotere stukken groenten en fruit en de andere voor kleinere ingrediënten. 
 
Makkelijk in elkaar te zetten door het eenvoudige design. 
 
Het schoonmaken van de Taylor Swoden Slow Joy 900060 gaat ook heel makkelijk. De losse onderdelen kunnen allemaal zo in de vaatwasser. Rest je alleen nog een doekje over de machine zelf heen te halen. 
 
De Taylor Swoden Slow Joy 900060 is stiller dan de meeste sapcentrifuges.
 
De Taylor Swoden Slow Joy 900060 is een goede betaalbare slowjuicer die van goede kwaliteit materialen gemaakt is. Deze slowjuicer is al voor €120 te koop. 
 
Ook heeft de Taylor Swoden Slow Joy 900060 een bodem met antislip en heeft deze slowjuicer ook een anti-drup functie.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Taylor Swoden Slow Joy 30LHW - Slowjuicer - ijs maken- Zwart/Wit
Als je geen vaatwasser hebt, kost het schoonmaken van de Taylor Swoden Slow Joy 900060 best wat tijd. De verschillende onderdelen zijn wat lastig schoon te maken met de hand. 
 
De snelheid van de Taylor Swoden Slow Joy 900060 is niet aan te passen. Zo kun je deze dus niet op een hogere snelheid laten draaien.  
 
Er wordt geen schuimscheider bijgeleverd. Hierdoor krijg je op je sapjes altijd een schuimlaag. 
 
Er is geen display enkel een knop om de machine aan en uit te doen en er zit geen kookboek bij.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Zeer eenvoudige bediening
 • Goede slowjuicer voor gezonde sapjes
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • 80% meer sap dan andere centrifuges
 • Losse onderdelen zijn vaatwasser veilig
 • 2 verschillende opzetstukken
 • Makkelijk te monteren
 • Stillere sapcentrifuge
 • Betaalbare slowjuicer
 • Anti-slip bodem
Nadelen
 • Met de hand schoonmaken veel werk
 • Slechts 1 snelheid
 • Geen schuimscheider
 • Geen kookboek bijgeleverd

Advies voor kopers

Als je van lekkere gezonde fruit- en groentesapjes houdt, dan is een slowjuicer een echte must bij jou in de keuken. Dit type sapcentrifuge pers het fruit en de groenten zeer langzaam waardoor alle gezonde stoffen behouden blijven. Hierdoor kun je de gezondste en lekkerste sapjes maken. Het is wel goed om te kijken of de slowjuicer bij jouw voorkeuren aansluit. Kijk bijvoorbeeld naar de grote van de machine en of deze wel bij jou in de keuken pas. De Taylor Swoden Slow Joy 900060 is een relatief compacte slowjuicer en de losse onderdelen kunnen ook nog eens in de vaatwasser. Dit scheelt je weer een hoop schoonmaakwerk.

Conclusie

Taylor Swoden Slow Joy 30LHW - Slowjuicer - ijs maken- Zwart/Wit

Kortom, de Taylor Swoden Slow Joy 900060 is een hele goede slowjuicer die van hoogwaardige materialen gemaakt is. Het bedrijf probeert deze machine aan te laten sluiten bij jouw gezonde levensstijl. Door deze slowjuicer betaalbaar te houden, is dit voor iedereen een mogelijkheid. De Taylor Swoden Slow Joy 900060 zorgt ervoor dat alle belangrijke vitamines en mineralen in het sap terecht komen en daarnaast krijgt deze slowjuicer ook meer sap uit de ingrediënten. Het is zelfs mogelijk om ijs en milkshakes met deze Taylor Swoden Slow Joy 900060 te maken. Hier heb je dan wel een apart filter voor nodig, maar deze kun je er gewoon bij aanschaffen. Het is ook fijn dat de Taylor Swoden Slow Joy 900060 een anti-slip bodem heeft. Hierdoor zal deze niet bewegen over het aanrecht wanneer je een sapje probeert te maken.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Taylor Swoden Slow Joy 30LHW - Slowjuicer - ijs maken- Zwart/Wit

© 2023 Beste Slowjuicer, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten