De Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer chroom review

Beoordeling: (5/5)

De Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer chroom: De Ferrari onder de slowjuicers

Je kent ze wel die hippe lekkere verse sapjes in de verschillende sapbars die overal in Nederland te vinden zijn. Wat nou als je deze overheerlijke sapjes ook gewoon thuis kon maken? Met de Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer is dit mogelijk. Deze slowjuicer kan met het grootste gemak harde en zachte vruchten in verse sappen omzetten. Ook citrusvruchten vormen geen enkel probleem voor de Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer. Welke ingrediënten je ook in de slowjuicer gooit, de Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer maakt er een heerlijke verse sap van. Je kunt er zelfs kruiden, specerijen en koffiebonen mee maken. Er zit ook een speciaal mondstuk bij zodat je zelfs een lekkere notenpasta zelf kunt maken. Dit Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer is een multifunctioneel apparaat die breed inzetbaar is.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Gewicht 5.7 kg
Afmetingen 42 x 17 x 32 cm (l x b x h)
Verwijderbare juice reservoir Ja
Verwijderebare pulp container Ja
Type bediening Knoppen
Vaatwasser-veilig Ja

De Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer rood in één oogopslag

Sana Slowjuicer chroom horizontaal EUJ707

Als het op sapcentrifuges en blenders aankomt, is Omega 1 van de marktleiders. Dit bedrijf houdt de wensen van haar klanten goed in de gaten en past dit ook toe op de producten die ze aanbieden. De nieuwste innovaties worden toegepast op de apparaten om jou de best mogelijk sapjes te kunnen geven. Met de Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer is dat ook het geval. Door de techniek die geïntegreerd is in deze Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer krijg je 20 à 30 % meer sap uit alle ingrediënten dan bij andere sapcentrifuges. Daarnaast zorgt de techniek van dit apparaat er ook voor dat je sapjes niet te dik worden en je hierdoor een lekkere lichte drank krijgt.

Wat vinden we goed aan de Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer rood

Sana Slowjuicer chroom horizontaal EUJ707

Er zijn meerdere opzetstukken bij de Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer verkrijgbaar waardoor de machine multi-inzetbaar is. Je kunt er naast sap bijvoorbeeld ook notenpasta en zelfs worst mee maken. 
 
De Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer is ook geschikt om vezelige groente en bladgroente zonder enkel probleem te verwerken. 
 
De uitloop van de Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer is aan te passen waardoor je zelf kunt bepalen hoe dik je het sap wilt hebben. 
 
Bij deze slowjuicer kun je ook met 1 knop de lekkerste verse dranken bereiden. De bediening van de Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer is zo simpel dat iedereen deze kan gebruiken. 
 
De speciale techniek in de Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer maakt dat deze ervoor zorgt dat de belangrijkste vitamines en mineralen in je sap terecht komen keer op keer. 
 
De Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer heeft een opvallende rode kleur en wordt hierdoor echt de blikvanger in jouw keuken. 
 
Het eenvoudige ontwerp zorgt ervoor dat je de Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer heel makkelijk kunt monteren en ook weer uit elkaar halen.
 
De slowjuicer is zeer makkelijk schoon te maken. Je kunt de onderdelen onder de kraan houden, maar alle losse onderdelen van de Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer zijn ook nog eens vaatwasserbestendig.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Sana Slowjuicer chroom horizontaal EUJ707
Er zit geen Nederlandse handleiding bij de Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer. Dit is wel wat onhandig.
 
De Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer heeft maar 1 snelheid en kun je dus niet sneller laten werken wanneer dit nodig is. Grotere ingrediënten kunnen hierdoor wat meer tijd in beslag nemen. 
 
Er zit geen schuimscheider bij de Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer. Je krijgt dus steeds als je een sapje maakt een schuimlaag erop.  
 
De Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer gaat niet zelf uit als je klaar bent met deze gebruiken. 
 
Dit is een behoorlijke dure slowjuicer met €409,-, al is het een goede kwaliteit machine, zul je voor jezelf moeten bepalen of de Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer het geld waard is. 

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Zeer eenvoudig te bedienen
 • Topkwaliteit slowjuicer voor verse sapjes en meer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Losse onderdelen kunnen in de vaatwasser
 • Makkelijk schoon te maken
 • Eenvoudig te monteren en uit elkaar te halen
 • Zelf dikte van sap aanpassen
 • Mooie rode kleur maakt de slowjuicer een blikvanger
 • Multifunctionele slowjuicer dankzij opzetstukken
Nadelen
 • Enkel 1 snelheidsniveau
 • Geen schuimscheider bijgeleverd
 • Slowjuicer gaat niet automatisch uit
 • Vrij dure slowjuicer

Advies voor kopers

Als je gezond wilt leven, moet je naast bewegen ook gezonde voeding eten. Een voorbeeld hiervan zijn verse gezonde sappen van groente en fruit en andere ingrediënten als bijvoorbeeld tarwegras. Voor je een slowjuicer gaat kopen, zul je voor jezelf moeten bedenken wat je van het apparaat verwacht en wat je hiervoor kwijt wilt. Er zijn veel verschillende soorten slowjuicers te verkrijgen en de ene is natuurlijk beter dan de andere. Bij sommige machines betaal je dan weer voor het merk en het is dan aan jezelf of je voor een merk slowjuicer of een merkloos slowjuicer wilt gaan. De Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer is zo’n merk slowjuicer die wel van topkwaliteit is, maar waar je wel de hoofdprijs voor betaalt.

Conclusie

Sana Slowjuicer chroom horizontaal EUJ707

De Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer is een topkwaliteit machine die van de beste materialen gemaakt is. Omega heeft ervoor gezorgd dat de meest nieuwe technieken in deze slowjuicer zijn verwerkt om jou de meest gezonde en lekkere drankjes te helpen maken. De Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer is daarnaast zeer eenvoudig schoon te maken en de meeste onderdelen kun je gewoon in de vaatwasmachine doen. Je moet wel behoorlijk wat geld neerleggen om de Sana EUJ707 by Omega Slowjuicer aan te schaffen. Deze slowjuicer kost maar liefst €409,-, maar dan heb je wel de Ferrari onder de slowjuicers.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Sana Slowjuicer chroom horizontaal EUJ707

© 2023 Beste Slowjuicer, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten