De Philips Viva Collection HR1889/71 Slowjuicer 150W Zwart review

Beoordeling: (4.2/5)

"Slowjuice in stijl met de Philips Viva Collection HR1889/71"

De Philips Viva Collection HR1889/71 slowjuicer is een krachtige, zwarte slowjuicer met een vermogen van 150 watt. Deze slowjuicer kan met zijn innovatieve micro-zeef en krachtige motor sap maken van groenten, fruit en bladgroenten. Het sap wordt met minimale warmte- en zuurstofproductie geproduceerd, waardoor vitamines, mineralen en enzymen behouden blijven. Daarnaast heeft deze slowjuicer een druppelstop, waardoor je geen sap morst tijdens het persen. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. Alle onderdelen zijn eenvoudig te demonteren en kunnen in de vaatwasser worden gereinigd. Bovendien neemt de Philips Viva Collection HR1889/71 weinig ruimte in beslag en is hij een stijlvolle toevoeging aan elke keuken. Al met al is de Philips Viva Collection HR1889/71 slowjuicer een ideaal apparaat voor gezondheidsbewuste personen die op een makkelijke en efficiënte manier willen genieten van verse sappen.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Vermogen 150W
Aantal snelheden 1
Reverse functie Ja
Inhoud pulpcontainer 1,2 liter
Inhoud sapkan 0,75 liter
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar

De Philips Viva Collection HR1889/71 Slowjuicer 150W Zwart in één oogopslag

Philips Viva Collection - HR1889/71 Slowjuicer - 150W - Zwart

De Philips Viva Collection HR1889/71 Slowjuicer is een stijlvolle en innovatieve keukenmachine die ervoor zorgt dat je op een gezonde manier kunt genieten van heerlijke sappen. Deze slowjuicer maakt gebruik van een unieke technologie die ervoor zorgt dat de ingrediënten langzaam en koud geperst worden, waardoor er zoveel mogelijk sap uitgehaald wordt, zonder dat er belangrijke voedingsstoffen verloren gaan. Hierdoor blijft de smaak van het sap volledig behouden en is het ook nog eens veel gezonder dan sappen die op een andere manier geproduceerd zijn.

Met de Philips Viva Collection HR1889/71 Slowjuicer kun je een grote verscheidenheid aan ingrediënten persen, zoals fruit, groente en zelfs noten en zaden. Het apparaat heeft een vermogen van 150 watt en is uitgerust met een handige druppelstop waarmee je gemakkelijk de hoeveelheid sap kunt regelen. Daarnaast is het apparaat eenvoudig schoon te maken dankzij de afneembare onderdelen die in de vaatwasser kunnen.

Deze slowjuicer is niet alleen praktisch, maar ook erg mooi om te zien. Het stijlvolle zwarte design past in elke keuken en zal ongetwijfeld een echte eyecatcher zijn. Het apparaat is bovendien compact van formaat, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt op je keukenblad.

Al met al is de Philips Viva Collection HR1889/71 Slowjuicer een uitstekende keuze voor iedereen die op een gezonde en smakelijke manier wil genieten van verse sappen. Het apparaat is krachtig, veelzijdig en eenvoudig te gebruiken en schoon te maken. Bovendien krijg je waar voor je geld, want deze slowjuicer heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wat vinden we goed aan de Philips Viva Collection HR1889/71 Slowjuicer 150W Zwart

Philips Viva Collection - HR1889/71 Slowjuicer - 150W - Zwart

- De Philips Viva Collection HR1889/71 Slowjuicer heeft een krachtige motor van 150 watt, waardoor het sap snel en efficiënt geperst wordt.
- De slowjuicer heeft een uniek ontworpen sapcentrifugeerder die ervoor zorgt dat alle voedingsstoffen en vitaminen behouden blijven, omdat er geen hitte wordt geproduceerd tijdens het persen.
- De slowjuicer is gemakkelijk schoon te maken dankzij de innovatieve QuickClean-technologie. Het apparaat kan in slechts 1 minuut worden gereinigd.
- Door de grote vulopening van 70 mm kun je grotere stukken fruit en groenten in de slowjuicer stoppen, waardoor je tijd bespaart bij het voorbereiden van het sap.
- De slowjuicer heeft een compact en stijlvol design, waardoor het niet veel ruimte in beslag neemt op je aanrecht.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Philips Viva Collection - HR1889/71 Slowjuicer - 150W - Zwart
- De prijs van dit product is aan de hogere kant in vergelijking met andere slowjuicers op de markt.
- Omdat deze slowjuicer slechts één snelheid heeft, kan het zijn dat deze niet geschikt is voor het persen van bepaalde soorten groenten en fruit.
- Het schoonmaken van deze slowjuicer kan een tijdrovend karwei zijn, omdat er meerdere onderdelen zijn die grondig moeten worden gereinigd.
- Het sapreservoir van deze slowjuicer kan aan de kleine kant zijn voor mensen die vaak grote hoeveelheden sap willen persen.
- Deze slowjuicer is vrij groot en zwaar, waardoor deze niet ideaal is voor mensen die weinig opbergruimte hebben.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Efficiënt slowjuicen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Stil in gebruik
  • Compact design
  • Veel sap behouden
  • Hoogwaardige materialen
Nadelen
  • Prijzig
  • Niet geschikt voor hard fruit/ groente
  • Smalle vulopening
  • Geen opvangbak voor pulp

Advies voor kopers

Bent u op zoek naar een apparaat om op een gezonde en gemakkelijke manier heerlijke sappen te maken? Dan is de Philips Viva Collection HR1889/71 Slowjuicer echt iets voor u. Deze slowjuicer maakt gebruik van een trage draaisnelheid en geavanceerde zeeftechnologie waardoor u op een efficiente en gezonde manier sappen kunt maken.

Dankzij het materiaal van de sappen kunt u er zeker van zijn dat alle voedingsstoffen behouden blijven en dat de sappen zo gezond mogelijk zijn. Ook kunt u gemakkelijk een grote hoeveelheid sap maken met de 1 liter kan. Het oog wil natuurlijk ook wat: de Philips Viva Collection HR1889/71 Slowjuicer heeft een elegant, zwart design dat in elke keuken past.

Let wel, een slow-juicer heeft wel wat meer onderhoud nodig in vergelijking met de traditionele sapcentrifuge. Na het gebruik dient u de machine grondig schoon te maken. Een bijkomend voordeel is wel dat deze slowjuicer veel minder geluid produceert en daardoor niet zo storend kan zijn in huis.

Kortom, ben je op zoek naar een apparaat dat op een gezonde, efficiënte manier sappen kan maken en bovendien een mooie aanwinst is voor je keuken? Dan is de Philips Viva Collection HR1889/71 Slowjuicer zeker het overwegen waard.

Conclusie

Philips Viva Collection - HR1889/71 Slowjuicer - 150W - Zwart

Als we ons verdiepen in de Philips Viva Collection HR1889/71 Slowjuicer, dan kunnen we alleen maar tot de conclusie komen dat dit een top product is. Met zijn krachtige motor van 150 watt kan deze slowjuicer op een effectieve en efficiënte manier diverse soorten groente en fruit persen. Dankzij de pace-technologie worden de ingrediënten op een lage snelheid verwerkt, wat ervoor zorgt dat er meer voedingsstoffen behouden blijven.

Wat ook zeer prettig is aan deze slowjuicer is het feit dat het apparaat heel gebruiksvriendelijk is. De Philips Viva Collection HR1889/71 is namelijk voorzien van een brede vultrechter, zodat je grote stukken groente en fruit zonder problemen kunt invoeren. Daarnaast zorgt het slimme ontwerp ervoor dat het apparaat zeer gemakkelijk te reinigen is. Het monteren en demonteren van de onderdelen is zo gedaan en deze kunnen zonder problemen in de vaatwasser schoongemaakt worden.

Maar het meest opvallende aan deze slowjuicer is natuurlijk de heerlijke sapjes die je ermee kunt maken. De Philips Viva Collection HR1889/71 slowjuicer is namelijk in staat om alle mogelijke soorten groente en fruit te verwerken, waardoor je de meest smaakvolle en voedzame sapjes kunt bereiden. Bovendien kun je dankzij de sapstop en de druppelstop zelf bepalen wanneer het sap in het glas terechtkomt, zodat je gemakkelijk verschillende ingrediënten kunt combineren.

Hoewel deze slowjuicer wat aan de prijzige kant is, vinden wij het de prijs meer dan waard en raden we het apparaat dan ook van harte aan. Dankzij de combinatie van kracht, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit zijn we ervan overtuigd dat je met de Philips Viva Collection HR1889/71 Slowjuicer jarenlang veel plezier zult hebben.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Philips Viva Collection - HR1889/71 Slowjuicer - 150W - Zwart

© 2023 Beste Slowjuicer, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten