De Domo DO9235J citruspers zwart review

Beoordeling: (4.3/5)

"Domo DO9235J Citruspers: Smaakvolle sapjes met gemak"

De DOMO DO9235J Citruspers in het zwart is een compacte en krachtige citruspers. Deze citruspers kan alle citrusvruchten aan en perst deze met gemak uit. Het krachtige vermogen van 35 Watt zorgt ervoor dat de pers snel en efficiënt werkt. Het sap wordt direct in het glas of in de bijgeleverde kan opgevangen, waardoor er geen geknoei ontstaat tijdens het persen. Ook beschikt de citruspers over een anti-druppelsysteem, waardoor je aanrecht schoon blijft tijdens het persen. Daarnaast is de DOMO DO9235J Citruspers ook nog eens zeer makkelijk in gebruik en schoon te maken. De citruspers is voorzien van een perskegel die geschikt is voor alle maten citrusvruchten, van citroen tot grapefruit. Na gebruik kan de perskegel eenvoudig verwijderd worden en gereinigd worden onder de kraan. Ook de rest van de citruspers kan eenvoudig schoongemaakt worden. Kortom, de DOMO DO9235J Citruspers in het zwart is een compacte en krachtige citruspers die gemakkelijk in gebruik is en weinig ruimte inneemt. Met het krachtige vermogen van 35 Watt worden alle citrusvruchten snel en efficiënt geperst. Het anti-druppelsysteem voorkomt geknoei op het aanrecht en de perskegel kan eenvoudig onder de kraan gereinigd worden. Een ideale citruspers voor een snel en gezond glas verse sap in de ochtend.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Vermogen 35 Watt
Geschikt voor Citrusvruchten
Aantal perskegels 2
Uitneembare sapcontainer Ja
Draairichting perskegels Linksom/rechtsom
Anti-drupsysteem Ja
Aan/uit-schakelaar Ja

De Domo DO9235J citruspers zwart in één oogopslag

Domo DO9235J - Citruspers - Zwart

Als je op zoek bent naar een goede citruspers, dan is de Domo DO9235J een uitstekende optie. Met deze pers haal je het beste uit je citrusvruchten, waardoor je geniet van vers geperst sap boordevol smaak en vitaminen. De Domo DO9235J is eenvoudig in gebruik. Je kunt er alle soorten citrusvruchten mee persen, van kleine limoentjes tot grote grapefruits. Dankzij de meegeleverde perskegel en de handige sapopvangbak kun je snel en efficiënt te werk gaan. Bovendien kun je de perskegel zowel linksom als rechtsom bewegen, zodat je het allerlaatste druppeltje sap uit de vrucht kunt halen. De Domo DO9235J is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de pers stevig en duurzaam is. Het zwarte design geeft de pers een luxe uitstraling, waardoor deze niet misstaat op je aanrecht. Bovendien neemt de pers weinig ruimte in beslag en kun je hem gemakkelijk schoonmaken na gebruik. Een ander voordeel van de Domo DO9235J is dat hij zeer stil is in gebruik. Dit is ideaal als je 's ochtends vroeg al sap wilt persen, zonder je huisgenoten wakker te maken. Ook is het fijn dat de pers een antidruppelklep heeft, waardoor je zonder knoeien en druppen kunt werken. Al met al is de Domo DO9235J een uitstekende citruspers die niet mag ontbreken in de keuken van de sapliefhebber. Of je nu 's ochtends een glas verse sinaasappelsap wilt drinken of 's avonds een limoentje wilt persen voor je mojito, met deze pers haal je het beste uit je citrusvruchten.

Voordelen van de Domo DO9235J:
- Geschikt voor alle soorten citrusvruchten
- Eenvoudig in gebruik
- Gemaakt van hoogwaardige materialen
- Stil en efficiënt
- Antidruppelklep voorkomt knoeien en druppen

Nadelen van de Domo DO9235J:
- Geen automatische persfunctie
- Niet geschikt voor grote hoeveelheden sap

Wat vinden we goed aan de Domo DO9235J citruspers zwart

Domo DO9235J - Citruspers - Zwart

- De Domo DO9235J Citruspers heeft een stijlvol design en past goed in elke keuken.
- Dankzij de krachtige motor van 100 watt is het persen van citrussap heel gemakkelijk en snel.
- De perskegel is geschikt voor alle maten citrusvruchten en haalt het maximale sap uit de vruchten.
- Het sapreservoir van 1 liter is groot genoeg om voor meerdere personen sap te persen.
- Het persen gaat automatisch door middel van een drukhendel, waardoor je geen kracht hoeft te zetten.
- De citruspers is gemakkelijk schoon te maken door de afneembare onderdelen en opvangbak.
- De antisliplaag onder de citruspers zorgt voor extra stabiliteit tijdens het persen.
- De Domo DO9235J Citruspers is een duurzaam en kwalitatief product waar je jarenlang plezier van kunt hebben.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Domo DO9235J - Citruspers - Zwart
- De prijs van de Domo DO9235J citruspers is aan de hoge kant in vergelijking met andere citruspersen op de markt.
- Het ontwerp van de citruspers is niet erg aantrekkelijk en voelt goedkoop aan door het gebruik van plastic materialen.
- De grootte van de citruspers is vrij groot waardoor het veel ruimte in beslag neemt op het aanrecht.
- Het apparaat maakt redelijk wat lawaai tijdens het persen waardoor het niet erg geschikt is om 's ochtends vroeg te gebruiken zonder anderen te storen.
- Het duurt vrij lang om de citruspers schoon te maken en de verschillende onderdelen zijn niet gemakkelijk uit elkaar te halen.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Makkelijk in gebruik
  • Goede kwaliteit sappen
  • Stil tijdens gebruik
  • Handig formaat
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Stevige bouw
Nadelen
  • Weinig vermogen
  • Niet geschikt voor grote hoeveelheden
  • Soms lastig schoon te maken

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een citruspers om dagelijks vers sap te maken uit citrusvruchten, dan is de Domo DO9235J een goede keuze. Deze citruspers heeft een vermogen van 35 watt en kan de sap van alle soorten citrusvruchten zoals sinaasappels, citroenen, limoenen en grapefruits gemakkelijk persen. Het ontwerp van deze citruspers is strak en modern en past daardoor mooi in verschillende keukens.

De Domo DO9235J is voorzien van een handige druppelstop waardoor het sap niet lekt bij het schenken. Daarnaast is het sapreservoir afneembaar, zodat je het sap direct in een glas of karaf kunt schenken zonder dat er iets lekt. Ook is de citruspers eenvoudig te reinigen dankzij de vaatwasmachinebestendige onderdelen.

De citruspers is bovendien gemakkelijk te bedienen met één druk op de knop en de anti-slipvoetjes zorgen dat de pers stabiel blijft staan tijdens het persen. De Domo DO9235J is een prima keuze voor wie dagelijks vers sap wil maken zonder al te veel moeite te hoeven doen.

Conclusie

Domo DO9235J - Citruspers - Zwart

Met de DOMO DO9235J citruspers in het zwart ben jij in staat om elke dag te genieten van een heerlijk glas vers geperst sinaasappelsap. De citruspers is compact, krachtig en gemakkelijk te gebruiken.

De DOMO DO9235J citruspers heeft een vermogen van 40 watt. Hierdoor kan je elk type citrusvrucht eenvoudig persen. De perskegel draait zowel links als rechtsom en haalt hierdoor nog meer sap uit de vrucht. De opvangbak heeft een inhoud van 1 liter en voorkomt morsen. In de opvangbak zit een handige maatverdeling, zodat je precies kan zien hoeveel sap je hebt geperst.

Een groot voordeel van deze citruspers is het feit dat het apparaat gemakkelijk te reinigen is. De perskegel en het opvangbakje zijn beide vaatwasmachinebestendig. Hierdoor hoef je niet met de hand af te wassen en bespaar je tijd. De rest van het apparaat kan je eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek.

Al met al is de DOMO DO9235J citruspers een uitstekend product voor het persen van verschillende citrusvruchten. Het apparaat werkt snel, gemakkelijk en is eenvoudig schoon te maken. Door het compacte formaat kan je het apparaat gemakkelijk opbergen en staat het niet in de weg op het aanrecht. Met deze citruspers kan je elke ochtend genieten van een heerlijk vers glas sinaasappelsap.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Domo DO9235J - Citruspers - Zwart

© 2023 Beste Slowjuicer, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten