De Beper P102EST010 Elektrische Citruspers met Hendel 160 W review

Beoordeling: (4.4/5)

"Vers geperst in een handomdraai: Beper elektrische citruspers met hendel review"

De Beper P102EST010 Elektrische Citruspers met hendel is een handige en krachtige citruspers voor het persen van verse sappen. Met een krachtige motor van 160 watt en twee verschillende perskegels, pers je makkelijk alle soorten citrusvruchten uit. De antislip schenktuit zorgt ervoor dat het sap netjes in het glas terechtkomt en niet knoeit op het aanrecht. Bovendien is het apparaat voorzien van een automatische persing, waardoor je alleen maar de hendel hoeft omlaag te duwen om het sap te persen. Na het persen is het apparaat makkelijk schoon te maken dankzij de afneembare delen en de antislip basis met roller waarop je de pers makkelijk kunt verplaatsen. De Beper P102EST010 Elektrische Citruspers is daarom perfect voor dagelijks gebruik in de keuken of voor grotere hoeveelheden sap tijdens het ontbijt of brunch. Het apparaat heeft een zwarte stalen behuizing en staat daarom mooi op ieder keukenblad. Kortom, de Beper P102EST010 Elektrische Citruspers met hendel is een krachtig en gebruiksvriendelijk apparaat, ideaal voor het persen van verse sappen in de keuken. Dankzij de antislip schenktuit en basis met roller is dit apparaat praktisch en veilig in gebruik. Daarnaast heeft het apparaat een mooi design dat goed past in iedere keuken, zeker voor de liefhebbers van zwarte stalen keukenapparatuur.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Vermogen 160 watt
Automatische persing Ja
Antislip schenktuit Ja
Aantal kegels 2
Antislip basis met roller Ja
Materiaal Staal
Kleur Zwart

De Beper P102EST010 Elektrische Citruspers met Hendel 160 W in één oogopslag

Beper P102EST010 Elektrische citruspers met hendel, 160 W, antislip schenktuit, automatische persing, 2 kegels, antislip basis met roller, zwart/staal

De Beper P102EST010 Elektrische Citruspers met Hendel is een handige en krachtige citruspers die je helpt om snel en eenvoudig heerlijk verse sapjes te maken. Dankzij de 160 W motor en de automatische persing hoef je zelf geen enkele moeite te doen om het sap uit de citrusvruchten te krijgen. De citruspers wordt geleverd met 2 kegels, een kleine en een grote, waardoor je zowel kleine als grote citrusvruchten kunt persen. Door de hendel aan de bovenzijde van de pers aan te drukken, wordt de perskegel automatisch in werking gezet. Het sap wordt vervolgens opgevangen in de antislip schenktuit, die ervoor zorgt dat je zonder knoeien het sap kunt schenken. De citruspers is voorzien van een antislip basis met roller, waardoor de pers stevig op het aanrecht blijft staan tijdens het persen. Daarnaast is de pers voorzien van antislip voetjes, die ervoor zorgen dat hij goed op zijn plek blijft staan. De Beper P102EST010 Elektrische Citruspers met Hendel heeft een robuuste en stoere uitstraling, dankzij de combinatie van zwart en staal. De pers is eenvoudig schoon te maken: alle afneembare onderdelen kunnen in de vaatwasser geplaatst worden. Kortom, ben je een echte sapliefhebber en wil je graag snel en makkelijk heerlijke verse sapjes maken, dan is de Beper P102EST010 Elektrische Citruspers met Hendel zeker iets voor jou. De pers is krachtig, handig in gebruik en heeft een robuuste uitstraling.

Wat vinden we goed aan de Beper P102EST010 Elektrische Citruspers met Hendel 160 W

Beper P102EST010 Elektrische citruspers met hendel, 160 W, antislip schenktuit, automatische persing, 2 kegels, antislip basis met roller, zwart/staal

- De elektrische citruspers is erg krachtig met een vermogen van 160 W.
- De hendel zorgt ervoor dat het persen van citrusvruchten heel makkelijk gaat en je weinig kracht hoeft te zetten.
- De antislip schenktuit zorgt ervoor dat je niet morst tijdens het schenken van het sap.
- De automatische persing zorgt ervoor dat je het maximale sap uit de vrucht haalt zonder dat je er zelf veel moeite voor hoeft te doen.
- De citruspers wordt geleverd met twee kegels, zodat je zowel kleine als grote citrusvruchten kunt persen.
- De antislip basis met roller zorgt ervoor dat de pers stevig op het aanrecht staat en je de vruchten makkelijk kunt rollen om het sap eruit te persen.
- Het design van de pers is mooi en strak, waardoor het een aanwinst is voor in de keuken.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Beper P102EST010 Elektrische citruspers met hendel, 160 W, antislip schenktuit, automatische persing, 2 kegels, antislip basis met roller, zwart/staal
1. De elektrische citruspers is vrij groot en zwaar, waardoor het lastig kan zijn om deze op te bergen in een keukenkastje of op het aanrecht.
2. Het apparaat maakt best wat geluid bij het persen van citrusvruchten, wat storend kan zijn als je het bijvoorbeeld vroeg in de ochtend gebruikt.
3. Er zitten maar twee kegels bij, waardoor je beperkt bent in het persen van citrusvruchten van verschillende formaten.
4. De prijs van deze elektrische citruspers is vrij hoog in vergelijking met andere modellen.
5. Het reinigen van de pers kan wat lastig zijn, doordat er veel onderdelen zijn en deze niet allemaal in de vaatwasser kunnen.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Makkelijk in gebruik
  • Automatische persing
  • Twee verschillende kegels
  • Antislip schenktuit
  • Krachtige motor
  • Stevige antislip basis
  • Gemakkelijk schoon te maken
Nadelen
  • Relatief prijzig
  • Veel losse onderdelen om op te bergen
  • Niet geschikt voor grote stukken fruit

Advies voor kopers

Bent u op zoek naar een handige en efficiënte manier om citrusvruchten te persen? Dan is de Beper P102EST010 elektrische citruspers met hendel misschien wel precies wat u zoekt. Met een krachtige motor van 160 watt en twee meegeleverde kegels kunt u met deze citruspers makkelijk en snel verse sappen maken van allerlei soorten citrusvruchten, zoals sinaasappels, citroenen en grapefruits.

Een groot voordeel van deze citruspers is dat hij uitgerust is met een antislip schenktuit, die druppelvrij schenken mogelijk maakt. Ook heeft de pers een automatische persing functie, wat inhoudt dat u alleen de vrucht hoeft te snijden en op de kegel te plaatsen, waarna de pers zich vanzelf instelt op de grootte van de vrucht en begint te persen. Dit zorgt ervoor dat het persen van citrusvruchten een stuk gemakkelijker en sneller verloopt dan met een traditionele handpers.

Bovendien is de pers voorzien van een antislip basis met roller, waardoor u hem stevig op zijn plek kunt houden tijdens het persen. De pers is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een strak zwart design dat in elke keuken past. Kortom, de Beper P102EST010 elektrische citruspers met hendel is een handige en betrouwbare keuze voor iedereen die regelmatig verse sappen wil maken.

Conclusie

Beper P102EST010 Elektrische citruspers met hendel, 160 W, antislip schenktuit, automatische persing, 2 kegels, antislip basis met roller, zwart/staal

De Beper P102EST010 is een elektrische citruspers die uitblinkt in gebruiksgemak en efficiëntie. De hendel zorgt ervoor dat je met minimale inspanning het maximale sap uit je citrusvruchten haalt. Met een vermogen van 160W gaat dit bovendien razendsnel. De antislip schenktuit voorkomt geknoei bij het uitschenken en de automatische persing zorgt ervoor dat het sap zo helder en smaakvol mogelijk blijft. De perser wordt geleverd met twee kegels, één voor kleine vruchten zoals citroenen en limoenen en één voor grote vruchten zoals sinaasappels en grapefruits. Hierdoor is het apparaat geschikt voor vrijwel alle soorten citrusvruchten. De antislip basis met roller zorgt er bovendien voor dat de perser stevig op zijn plek blijft staan en gemakkelijk te verplaatsen is. De afwerking van de perser is van hoog niveau. Het design is strak en modern en het gebruik van roestvrij staal geeft het apparaat een luxe uitstraling. De onderdelen zijn eenvoudig te demonteren en schoon te maken, waardoor onderhoud een fluitje van een cent is. Een ander groot pluspunt van de Beper P102EST010 is dat het apparaat relatief stil is in vergelijking met andere elektrische citruspersen. Het geluidsniveau is tot een minimum beperkt, waardoor je rustig een sapje kunt persen zonder dat je huisgenoten of buren wakker worden. Al met al is de Beper P102EST010 een uitstekende citruspers die indruk maakt met zijn efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en afwerking. Voor wie graag zelf verse sappen maakt is dit een absolute aanrader.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Beper P102EST010 Elektrische citruspers met hendel, 160 W, antislip schenktuit, automatische persing, 2 kegels, antislip basis met roller, zwart/staal

© 2023 Beste Slowjuicer, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten